Om

Om 

Mitt namn är Katarina Mattsson och det är jag som driver Konstfullt. Jag tror att kreativitet och skapande gör att vi känner oss levande och håller oss mer friska. För egen del finns en nyfikenhet och en önskan att förstå hur ”allt” fungerar. Det tilltalar att kunna se ur ett större perspektiv och det har bidragit till att jag även tror att det finns så mycket mer än det vi kan se och ta på. Vi har fått våra sinnen för att uppleva världen och den är så mycket större och magisk när sinnena öppnas utan att vi låter logiken ta över helt. Allt hänger samman – vi som människor, djuren, naturen, våra tankar och känslor. Och att få syn på det – uppleva det – om så bara för en sekund, ja det är omvälvande.

Nyfikenheten har också bidragit till att jag gjort och upplevt en massa olika saker. Och det är just det som är en av mina styrkor, för den här kombinationen är unik och den vill jag nu dela med mig av.

Min intention och drivkraft är att inspirera, att ge utrymme och möjlighet till att du själv erfar och upplever DIG. Att du hittar dina förmågor och helt enkelt får mer tillgång till din kraft.

Konstfullt

Man brukar prata om att vara levnadskonstnär – och det är därifrån inspirationen till mitt företagsnamn kommer från. Det är en konst att leva och att leva livet levande – att helt enkelt leva konstfullt. Den lilla, men otroligt charmiga kolibrin är också en inspirationskälla. Den står för glädje och lätthet och vill inspirera till att se glädjeämnena i livet istället för det som tynger.

”Follow sister hummingbird and you will soon be filled with paroxysms of joy and experience a renewel of the magic of living.” (Hämtat från boken Medicin Cards)

Utbildningar & kurser:

Internationellt Certifierad Kundaliniyogalärare och Medicinsk Yoga

Yinyogalärare

Gongspelare

Frigörande dansledare, Gurdjieff Sacred Dances & Movements, samt den egna formen Kreativa Rörelser

Diplomerad massör & Energimassör

Reiki, Angelic mediumship med Birkan Tore

Vedic Artlärare

Brunnsvik Konst

och lite till